Hot Destinations - шаблон joomla Mp3

"La Faget"

 este povestea noastra despre natura, libertate si simplitate, care va invita intr-un cadru intim si spectaculos pentru a descoperi minunata noastra asezare, Ponoarele. 

Conceptul general al pensiunii este legat de una dintre indeletnicirile si pasiunile noastre, lavanda. Suntem mici cultivatori de lavanda si producatori de produse artizanale cu/din lavanda, manufacturate cu multa daruire si migala.

Pensiunea are o capacitate de 8 locuri, distribuite in 4 camere cu pat dublu, fiecare cu baie proprie si terasa, care va ofera prilejul de a va savura cafeaua dimineata contempland si admirand peisajul inedit chiar din camera.

Pensiunea dispune de o bucatarie moderna, complet utilata, in cazul in care optati pentru un sejur in care sa va organizati singuri meniul zilnic. Spatiul de servire a mesei este optional, in salonul interior sau in terasa exterioara.

 

Livingul va ofera un mic spatiu de relaxare cu TV, jocuri de societate si o biblioteca care va pune la dispozitie materiale informative despre zona si nu numai. Alaturat salon-living-ului, la parter, pensiunea are o baie comuna.

Iarna si serile racoroase de toamna sau primavara timpurie vi le puteti "incalzi" in fata semineului admirand totodata prin spatiul vitrat obiective turistice de referinta ca si Podul lui Dumnezeu, Dealul Pesterii sau Varful lui Stan.

 

In functie de sezon, va propunem spre degustare produse proaspete din gospodaria proprie, de la legume si fructe pana la tuica noastra de pruna sau cireasa, zmeurata, vinul fructat sau siropul de lavanda.

 

Dotari: parcare, curte (in lucru) tv in fiecare camera, plita pe gaz si cuptor electric, toaster, expresor, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, vesela corespunzatoare, masina de spalat haine, uscator, gratar.

 

Servicii: cazare, masa la cerere, internet WI-FI, cablu tv, ghidaj turistic, tiroliana

Agrement: biciclete electrice, teren de petanque (in lucru), tiroliana (ture incluse in tarif)

 

 

Pensiune
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

227360 Ponoarele-Gardaneasa

0754 482 243

 

 

 

Anunturi primaria Baia de Arama

Nr. crt. Data publicarii pe site  Denumire anunt  Descarca 
2 22.07.2019  Afisare rezultate proba scrisa - post Inspector Evidenta Persoanei Primarie Baia de Arama    Fisier ZIP 
1 26.05.2019  Concurs angajare post vacant Consilier grad II in cadrul CNIPT Baia de Arama    Fisier ZIP