Hot Destinations - шаблон joomla Mp3

Veți avea prilejul să întâlniți oameni deschiși și primitori, cu respect pentru cei ce le trec pragul. Veți întâlni mâini de aur, ce prin a lor migală creează minunății. Ne dorim doar să fiți curioși și să întrebați. Noi vom fi aici, cu toată atenția și considerația. Vă așteptăm cu drag la Casa Iilor!

OdaIA cu lavandă

… și dacă poposiți la Casa Iilor, și dacă v-ați ales odaIA cu lavandă, veți simți încă de pe prag cum toate greutățile se scurg încetul cu încetul și veți fi pătrunși de parfumul suav al firelor de lavandă ce răzbat parcă spre Domniile Voastre de pe mobilierul pictat cu multă dragoste de cei dăruiți cu har.

OdaIA cu margarete

Margareta sau floarea inocenței împodobește una din odăile noastre. Ea pătrunde cu îndrăzneală chiar din curtea din spatele casei. Acolo se dezvăluie în toată splendoarea ei.

OdaIA cu maci

… iar celor ce vor să își trezească extazul cu flori de mac, să simtă cum munții se zbat la fereastră, celor ce iubesc orizontul cu ale sale culori, vă spunem doar că vă așteptăm aici, în OdaIA cu maci

OdaIA cu Nu-mă-uita

OdaIA cu flori de Nu-mă-uita vă cucerește cu intimitatea pe care v-o oferă. Cine iubește culorile cerului constată că aici se împletesc fericit cu albastrul delicat al florilor de Nu-mă-uita.

OdaIA Soarelui

Iar dacă floarea soarelui se apleacă asupra Domniilor Voastre, înseamnă că ea vă spune o poveste. Ascultați-o! În șoaptele ei veți simți foșnetul lanului, freamătul pădurilor și liniștea infinitului. Un somn profund vă va cuprinde….. iar, dimineața, ne veți spune că v-ați odihnit ca nicăieri.

OdaIA de peste zi

Și am creat, cu toată dragostea, Odaia de peste zi. Acolo este locul unde gazda vă poate detalia poveștile locului (doar la cerere ), alături de un vin fiert sau o țuică aromată.

Casa Iilor

Sat Cracu Muntelui, Nr. 12
Com. Ponoarele, Jud. Mehedinți, România
0742 306 302
0751 300 097
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


 

 

Anunturi primaria Baia de Arama

Nr. crt. Data publicarii pe site  Denumire anunt  Descarca 
2 22.07.2019  Afisare rezultate proba scrisa - post Inspector Evidenta Persoanei Primarie Baia de Arama    Fisier ZIP 
1 26.05.2019  Concurs angajare post vacant Consilier grad II in cadrul CNIPT Baia de Arama    Fisier ZIP