Hot Destinations - шаблон joomla Mp3

1. Terasa Carul cu Bere

Adresa: Baia de Arama, Strada Tudor Vladimirescu, nr. 29 B, lângă stația Petrom.

Locul ideal pentru întâlnirile cu prietenii sau pentru după-amiezile călduroase, terasa Carul cu Bere vă așteaptă cu o băutură răcoritoare sau cu o pizza preparată în cuptorul cu lemne.

Felurile variate de mâncare, servirea promptă, spațiul întins și decorul relaxant recomandă terasa Carul cu Bere ca locul potrivit atât pentru locuitorii orașului cât și pentru turiști. Click pe titlu pentru detalii!

 

2. Pensiunea Casa Alba

Adresa: Baia de Arama, Strada Victoriei, nr. 44.

Restaurantul "Casa Albă" se află situat în oraşul Baia de Aramă, pe strada Victoriei (drumul care duce spre localitatea Ponoarele), nr. 44.

În fiecare zi, de luni până sâmbătă vă așteptăm cu produse proaspete și vă pregătim meniul zilei pentru doar 12 lei. Click pe titlu pentru detalii!

 

3. Pensiunea La podul lui Dumnezeu

Pensiunea este situata in proximitatea Podului Natural si a Pesterii Ponoarele, pe partea stanga a DJ670 Baia de Arama-Balta-Drobeta Turnu Severin.

La parterul pensiunii functioneaza un bar deschis atat localnicilor, cat si turistilor aflati in tranzit sau cazati. Click pe titlu pentru detalii!

 

4. Hostel Izvorul Rece

Hostel "Izvorul Rece" se află situat pe DN67D, drumul care duce de la Baia de Aramă la Băile Herculane, la intrarea în satul Brebina, la doar 1 km distanţă de oraşul Baia de Aramă, pe partea stângă a drumului. Îşi are denumirea de la izvorul care ţâşneşte din apropierea hostelului şi trece chiar pe sub clădirea lui fiind captat pentru păstrăvăria proprie. Printre localităţile importante care se află în apropiere se numără: Baia de Aramă - 1 km, Tismana - 20 km, Băile Herculane 59 km, Ponoarele 6 km, Isverna - 25 km. Click pe titlu pentru detalii!

 

5. Pensiunea Maria Elena

Dacă iubiţi natura şi doriţi să mai cunoaşteți ȋncă un loc binecuvântat de Dumnezeu pe acest pământ, veniți la Ponoarele, ȋn județul Mehedinți, unde un peisaj minunat cu multe monumente naturale rare, vă aşteaptă pensiunea agroturistica Maria Elena.

Situată la intrarea în comuna Ponoarele, pensiunea dispune de 12 locuri de cazare în 6 camere duble cu baie proprie, încălzire centrală, cablu TV, WiFi, un living, sală de mese, bucătărie utilată, o sală cu biliard şi una pentru fitness, loc amenajat pentru grătar, acces la mașina de spălat și parcare. Click pe titlu pentru detalii!

Anunturi primaria Baia de Arama

Nr. crt. Data publicarii pe site  Denumire anunt  Descarca 
2 22.07.2019  Afisare rezultate proba scrisa - post Inspector Evidenta Persoanei Primarie Baia de Arama    Fisier ZIP 
1 26.05.2019  Concurs angajare post vacant Consilier grad II in cadrul CNIPT Baia de Arama    Fisier ZIP