Hot Destinations - шаблон joomla Mp3

1. Pensiunea Casa Alba

Adresa: Baia de Arama, Strada Victoriei, nr. 44.

Restaurantul "Casa Albă" se află situat în oraşul Baia de Aramă, pe strada Victoriei (drumul care duce spre localitatea Ponoarele), nr. 44.

În fiecare zi, de luni până sâmbătă vă așteptăm cu produse proaspete și vă pregătim meniul zilei. Click pe titlu pentru detalii!

 

2. Hostel Izvorul Rece

Hostel "Izvorul Rece" se află situat pe DN67D, drumul care duce de la Baia de Aramă la Băile Herculane, la intrarea în satul Brebina, la doar 1 km distanţă de oraşul Baia de Aramă, pe partea stângă a drumului. Îşi are denumirea de la izvorul care ţâşneşte din apropierea hostelului şi trece chiar pe sub clădirea lui fiind captat pentru păstrăvăria proprie. Printre localităţile importante care se află în apropiere se numără: Baia de Aramă - 1 km, Tismana - 20 km, Băile Herculane 59 km, Ponoarele 6 km, Isverna - 25 km. Click pe titlu pentru detalii!

 

3. Pensiunea Maria Elena

Dacă iubiţi natura şi doriţi să mai cunoaşteți ȋncă un loc binecuvântat de Dumnezeu pe acest pământ, veniți la Ponoarele, ȋn județul Mehedinți, unde un peisaj minunat cu multe monumente naturale rare, vă aşteaptă pensiunea agroturistica Maria Elena.

Situată la intrarea în comuna Ponoarele, pensiunea dispune de 12 locuri de cazare în 6 camere duble cu baie proprie, încălzire centrală, cablu TV, WiFi, un living, sală de mese, bucătărie utilată, o sală cu biliard şi una pentru fitness, loc amenajat pentru grătar, acces la mașina de spălat și parcare. Click pe titlu pentru detalii!

 

4. Pensiunea Select

S.C. TRIION CONSTRUCT S.R.L., va pune la dispozitie Pensiunea si Restaurantul Select cu urmatoarele servicii:

  • restaurant 500 locuri si anexa restaurant cu terasa unde se pot servi bucate traditionale romanesti, avand specialitatea casei pastrav cu mamaliguta si mujdei.
  • cazare 20 camere toate fiind dotate cu pat matrimonial, pat single si fotoliu pat pentru copii. Tarif: 100 RON / camera.
  • organizare de mese festive: nunti, botezuri, majorate, baluri, zile onomastice, etc.
  • reduceri avantajoase pentru grupuri mari cat si pentru taberele scolare.

Click pe titlu pentru detalii!

Anunturi primaria Baia de Arama

Nr. crt. Data publicarii pe site  Denumire anunt  Descarca 
2 22.07.2019  Afisare rezultate proba scrisa - post Inspector Evidenta Persoanei Primarie Baia de Arama    Fisier ZIP 
1 26.05.2019  Concurs angajare post vacant Consilier grad II in cadrul CNIPT Baia de Arama    Fisier ZIP